Ochrana osobných údajov


Mám radosť z vašej návštevy mojich stránok. Ochranu osobných údajov beriem vážne. Je pre mňa dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na mojich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len "zákon o ochrane osobých údajov"). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávam?


Počas vašej návštevy mojich stránok zaznamenávam IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili moju stránku, ako dlho ste na mojej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašími osobnými údajmi.
Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojich stránkach: registračné formuláre, kontaktné formuláre. Najčastejšie uchovávam tieto osobné údaje: meno, email.
Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávam k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytnem písomne. Pokiaľ by i napriek mojej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravím.

Cookies


Používam cookies k tomu, aby som zistili preferencie navštevníkov web stránok a vedel na základe toho prispôsobiť moju ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby som zistili, či už ste moje stránky z vášho počítača niekedy navštívili.
Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Na čo tieto informácie používam?


Informácie, ktoré spracovávam môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie ponuky - vaše informácie mi pomáhajú prispôsobiť aktuálnu ponuku vašim individuálnym potrebám
  • Zlepšenie web stránky - pravidelne vylepšujem moju web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú mi dávate
  • Vylepšenie zákazníckej podpory - vaše informácie mi pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby
  • Na spracovanie transakcií - vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nidky predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a dodanie služby.
  • Na odosielanie emailov - emailová adresa, ktorú ste zadali na mojich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.


Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo mi napíšte a vás odhlásim.

Ste v bezpečí


Je pre mňa prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementoval som rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujem aj tieto bezpečnostné systémy.

Odkazy tretích strán


Niekedy na mojich stránkach odkazujem na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na mojich. Z toho dôvodu nenesiem žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je mojou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte ma na info@zahradnik-michal.sk. Ďakujem

Neposkytujem odkazy tretím stranám


Nepredávam, neobchodujem ani žiadnym iným spôsobom neposkytujem vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí mi asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na mojich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Možnosť odhlásenia


Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som vás mohol informovať o mojich projektoch, službách a produktoch. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som vaše údaje zablokoval.
Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne mi spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a vás odhlásim.

Zmeny v podmienkach o ochrane údajov


Ak sa rozhodnem zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejním ich na tejto stránke.
Tieto podmienky sú platné od 1.2.2019

Kontaktujte ma


Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte mi.
Michal Tibenský - Odborné záhradnícke službyHlavná 73919 22 MajcichovSlovensko
Web: www.zahradnik-michal.skEmail: info@zahradnik-michal.sk
Dalšie kontaktné informácie